Introductie

U bent bestuurder van een stichting en uw financiële mogelijkheden lopen terug: bijvoorbeeld doordat kerken die uw werk steunden hun financiële bijdrage af willen/moeten bouwen. Of omdat een project waarvoor u drie jaar fondsbijdragen kreeg, binnenkort afloopt. Of omdat de gemeente flink aan het bezuinigen is. Of misschien wel omdat u iets heel nieuws wilt gaan doen en daarvoor middelen zoekt.

In deze situatie heeft u wellicht behoeft aan een sparringpartner. Of aan iemand die u een flink deel van het schrijfwerk dat nu ennmaal samenhangt met  fondswerving, uit handen kan nemen. U zoekt een ervaren en betrouwbare adviseur, iemand die zich snel kan inleven en inwerken in uw specifieke situatie. Iemand die kwaliteit levert èn betaalbaar is. 

In dat geval bent u bij Ermen Consult aan het goede adres. Elk traject is voor ons maatwerk, elke klant brengt immers zijn eigen stijl, cultuur en aanpak mee. Iedere situatie is anders en het gaat er om daar snel op in te kunnen spelen. De huidige situatie vormt een belangrijk startpunt, tegelijk is vooruitkijken naar de middellange termijn (3-5) jaar van belang. regeren is immers vooruitzien. Fondsenwerven ook.